concert: Mad Sin in Baroeg op ZONDAG 31 JANUARI 2021

  • Mad Sin
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden
  • Mad Sin
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden
ZO.
31 JAN
MAD SIN 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Mad Sin
Toegang 16,50

EXTRA INFORMATIE

Mad Sin heeft roerige jaren achter de rug. Er was wat trammelant doordat voorman Köfte te veel met z’n neus in de stimulatiasnoeptrommel hing en later werd een van de gitaristen in Duitsland van de weg geplukt met een amfetaminekiloknaller in de kofferbak. Maar het vorige album heette niet voor niets ‘Burn And Rise’; dit psychobilly-zwaargewicht is weer springlevend en in augustus komt er eindelijk weer eens nieuwe plaat uit met de even veelzeggende titel ‘Unbreakable’. Da’s gunstig, want ook met de vernieuwde bezetting is Mad Sin een formidabele liveband. ‘Survival Of The Sickest!’ voor punk- en psychobikkels.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Baroeg in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mad Sin in Baroeg plaatsvindt.

Foto's van Mad Sin

Foto Mad Sin te Speedfest 2012 Foto Mad Sin te Groezrock 2009 Foto Mad Sin te Faster and Louder 2018 Foto Mad Sin te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto Mad Sin te Amphi Festival 2018 Foto Mad Sin te Amphi Festival 2018
 
Bekijk alle 30 foto's van Mad Sin

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws