concert: Mad Sin in Baroeg op ZONDAG 31 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mad Sin
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden
  • Mad Sin
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mad Sin in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
31 JAN
MAD SIN 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Mad Sin
Toegang 16,50

EXTRA INFORMATIE

Mad Sin heeft roerige jaren achter de rug. Er was wat trammelant doordat voorman Köfte te veel met z’n neus in de stimulatiasnoeptrommel hing en later werd een van de gitaristen in Duitsland van de weg geplukt met een amfetaminekiloknaller in de kofferbak. Maar het vorige album heette niet voor niets ‘Burn And Rise’; dit psychobilly-zwaargewicht is weer springlevend en in augustus komt er eindelijk weer eens nieuwe plaat uit met de even veelzeggende titel ‘Unbreakable’. Da’s gunstig, want ook met de vernieuwde bezetting is Mad Sin een formidabele liveband. ‘Survival Of The Sickest!’ voor punk- en psychobikkels.

Foto's van Mad Sin

Foto Mad Sin te Amphi Festival 2018 Foto Mad Sin te Mad Sin - 17/4 - Nieuwe Nor Foto Mad Sin te Paaspop Schijndel 2008 Foto Mad Sin te Mad Sin - 17/4 - Nieuwe Nor Foto Mad Sin te Groezrock 2009 Foto Mad Sin te Paaspop Schijndel 2008
 
Bekijk alle 30 foto's van Mad Sin

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws