concert: Heather Nova in Stevenskerk op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Heather Nova
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Heather Nova
    Bospop 2010
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Heather Nova in Stevenskerk) verplaatst naar woensdag 06 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
16 OKT
HEATHER NOVA 20:30 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Heather Nova
Toegang 27,50

EXTRA INFORMATIE

De Engelse singer-songwriter Heather Nova brak 25 jaar geleden door met haar baanbrekende album ‘Oyster’. Ze gaf het poplandschap van de nineties een welkome impuls met haar akoestische pop/rock nummers. Na Oyster bracht ze het succesvolle Siren (1998) uit.

Haar nieuwe plaat Pearl verscheen in 2019 en werd geproduceerd door Youth, die ook bij Oyster en Siren achter de knoppen zat. Die titel is niet voor niets gekozen, of zoals Heather Nova zelf zegt: ‘A pearl is hopefully what forms inside an Oyster after all the years.’ De 50-jarige Nova had altijd de wens om een soort zusteralbum van ‘Oyster’ te maken en dat is Pearl geworden.

Foto's van Heather Nova

Foto Heather Nova te Bospop 2010 Foto Heather Nova te Heather Nova - 3/8/06 - Effenaar Foto Heather Nova te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Heather Nova te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Heather Nova te Pinkpop Classic 2009 Foto Heather Nova te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera
 
Bekijk alle 54 foto's van Heather Nova

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws