Heather Nova met The Pearl Acoustic Tour naar Nederland

Heather Nova
Heather Nova met The Pearl Acoustic Tour naar Nederland
Door Kellyvermeer op 08 april 2020 - 13:49 Singer-songwriter Heather Nova komt met The Pearl Acoustic tour naar Nederland. De zangeres komt onder andere naar Paradiso in Amsterdam.

Heather Nova brak door met het album ''Oyster'' en treed regelmatig op. Zo heeft ze ook vaak op Nederlandse en Belgische festivals gestaan zoals Pinkpop, Rock Werchter, Lokerse Feesten en Boombal. In 2003 toerde Heather toerde met Lloyd Cole door Duitsland en twee jaar later in december 2005 gaf ze samen met BLØF een optreden voor De vrienden van Amstel LIVE. Ze schreef een Engelstalige tekst (Beautiful Day) voor het liedje ''Mooie Dag'' dat oorspronkelijk van BLØF is.

De tourdata ziet er als volgt uit:

12-10-2020 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
13-10-2020 - Arminius, Rotterdam (tickets)
14-10-2020 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

De voorverkoop van de tickets begint vrijdag 10 april om 10:00. Tickets kosten tussen €27 en €32 per stuk. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel hier je reminder in voor Paradiso. Stel hier je reminder in voor Arminius. Stel hier je reminder in voor De Oosterpoort.






Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw1

JOHN PRINE OVERLEDEN AAN DE GEVOLGEN CORONATriest nieuws uit Amerika. De invloedrijke singer/songwriter John Prine is...

Nick Cave

NICK CAVE OPTREDENS IN SPORTPALEIS EN ZIGGO DOME... Nick Cave and The Bad Seeds zouden in april tijdens de tour een optreden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.