concert: Hooded Menace + Druid Lord + Officium Triste in Baroeg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hooded Menace + Druid Lord + Officium Triste in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 JUL
HOODED MENACE + DRUID LORD + OFFICIUM TRISTE 18:30 uur Baroeg, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Hooded Menace
Voorprogramma Officium Triste
Toegang € 16,50

EXTRA INFORMATIE

Het Finse Hooded Menace is uitgegroeid tot één van de vaandeldragers in het death/doom genre. Dat kan ook niet anders als je in 2009 debuteert met het geweldige album “Fulfill The Curse” en daar nog eens dubbel en dwars overheen gaat met “Never Cross The Dead”. Dat album is dit jaar 10 jaar oud en Hooded Menace viert dat met een korte tour. Als je Hooded Menace nog niet kent, moet je denken aan een briljante mix van Cathedral, Candlemass, Asphyx en de langzamere songs van Morbid Angel.

Foto's van Officium Triste

Foto Officium Triste te Eindhoven Metal Meeting 2019 Foto Officium Triste te Eindhoven Metal Meeting 2019 Foto Officium Triste te Eindhoven Metal Meeting 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Officium Triste