concert: Moddi in Rotown

  • Moddi
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
  • Moddi
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
ZA.
27 MRT
MODDI 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Moddi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Moddi in Rotown
Tickets Moddi:
za 27 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Moddi komt terug naar Rotterdam! Na eerder opgetreden te hebben in de Paradijskerk ('13) en op Motel Mozaique Festival ('14) keert de Noorse muzikant op 27 september naar Rotown. Aanrader voor liefhebbers van Damien Rice, Villagers, Ásgeir.

Moddi is de artiestennaam van de Noorse muzikant, songwriter en activist Pal Moddi Knutsen. Moddi brak in 2010 door met zijn prachtdebuut Floriography, een plaat geïnspireerd door de toen vitale freakfolkbeweging en de politieke spanningen.

Door de jaren is Moddi steeds comfortabeler in zijn eigen vel gegroeid als artiest die spreekt voor mensen zonder stem. In 2016 bracht hij bijvoorbeeld Unsongs uit, een verzameling protestnummers die zijn verbannen uit 12 verschillen landen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Moddi in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Moddi

Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2 Foto Moddi te Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 4 foto's van Moddi

Gerelateerd nieuws