concert: Ásgeir in TivoliVredenburg op ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ásgeir
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Ásgeir
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ásgeir in TivoliVredenburg) verplaatst naar zaterdag 17 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
19 SEP
ÁSGEIR Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Ásgeir

EXTRA INFORMATIE

De IJslandse singer-songerwriter Ásgeir Trausti Einarsson, beter bekend als Ásgeir, verkocht in zijn thuisland zo veel exemplaren van zijn debuutalbum Dýrð í dauðaþögn (2012) dat naar schatting een op de tien inwoners het in huis heeft. Inmiddels heeft Ásgeir ook de rest van de wereld veroverd met zijn meestal in falsetstem gezongen, warme folktronica. Begin dit jaar verscheen zijn nieuwe album Bury The Moon, een break-upplaat die Ásgeir in zijn eentje schreef in een blokhut in de uitgestrekte IJslandse natuur. Geschikt voor liefhebbers van Bon Iver, RY X en James Vincent McMorrow!

Foto's van Ásgeir

Foto Ásgeir te Ásgeir - 10/08 - Openluchttheater Caprera Foto Ásgeir te Ásgeir - 20/02 - Paradiso Foto Ásgeir te Ásgeir - 21/02 - De Duif Foto Ásgeir te Motel Mozaique 2014 Foto Ásgeir te Ásgeir - 20/02 - Paradiso Foto Ásgeir te Ásgeir - 19/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 79 foto's van Ásgeir

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden