concert: Faces on TV in Melkweg

  • Faces on TV
    Grasnapolsky 2015
    © Arend Jan Hermsen
MA.
12 OKT
FACES ON TV Upstairs, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Faces on TV

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 11 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 12 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Faces on TV in Melkweg
Tickets Faces on TV:
ma 12 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 17,25

EXTRA INFORMATIE

Jasper Maekelberg van Faces on TV kan alles. Niet enkel was hij één van de drijvende krachten achterWarhaus, als producer of mixer werkte hij ook mee aan zowat alle interessante Belgische releases van de laatstejaren: Balthazar, Bazart, J. Bernardt,Tsar B, Sylvie Kreusch, u zegt het maar.Een stad, een zaal, een afterparty. Je weet niet meer of het dag of nacht is en waarom dat überhaupt ooit ietsuitmaakte. De dagen verglijden in elkaar en je glijdt gewoon mee. Dat is de wereld van ‘Womba'. Want hetnummer is door het quasi onophoudelijke touren dan wel geschreven achterin de tourbus, toch hoor je meteenhet geknetter van een muzikale alleskunner die barst van de creativiteit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Faces on TV in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Faces on TV

Foto Faces on TV te Central Park 2019 Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Balthazar - 07/03 - AFAS Live Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018
 
Bekijk alle 18 foto's van Faces on TV

Gerelateerd nieuws