concert: Fresku in Effenaar op WOENSDAG 21 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fresku in Effenaar) verplaatst naar vrijdag 07 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
21 OKT
FRESKU Effenaar, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Fresku

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 22 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 21 oktober 2020.

EXTRA INFORMATIE

In oktober bracht Fresku zonder enige aankondiging zijn nieuwe album 'In Het Diepe' uit. In 16 nummers neemt hij zijn luisteraars mee in een emotionele achtbaan. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst Papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao.

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon.

Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe album 'In Het Diepe', waarop hij teruggaat naar zijn roots.

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Solar Weekend 2013 Foto Fresku te Bevrijdingspop Haarlem 2016 Foto Fresku te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Fresku te ParkCity Live 2015-zaterdag Foto Fresku te Lowlands 2012 - dag 2 Foto Fresku te WOO HAH! Festival 2017
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws