concert: Fresku in Effenaar (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fresku in Effenaar) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
21 OKT
FRESKU Effenaar, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Fresku

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 22 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 21 oktober 2020.

EXTRA INFORMATIE

In oktober bracht Fresku zonder enige aankondiging zijn nieuwe album 'In Het Diepe' uit. In 16 nummers neemt hij zijn luisteraars mee in een emotionele achtbaan. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst Papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao.

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon.

Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe album 'In Het Diepe', waarop hij teruggaat naar zijn roots.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Metropolis 2010 Foto Fresku te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto Fresku te Indian Summer Foto Fresku te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto Fresku te Summer Square 2013 Foto Fresku te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws