concert: Fresku in Effenaar

  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
VR.
22 MEI
FRESKU Effenaar, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020
HOOFDPROGRAMMA Fresku
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Fresku in Effenaar
Tickets Fresku:
vr 22 mei
Effenaar, Eindhoven
€ 20,50

EXTRA INFORMATIE

In oktober bracht Fresku zonder enige aankondiging zijn nieuwe album 'In Het Diepe' uit. In 16 nummers neemt hij zijn luisteraars mee in een emotionele achtbaan. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst Papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao.

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon.

Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe album 'In Het Diepe', waarop hij teruggaat naar zijn roots.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Fresku te Pop on Top 2016
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS