concert: Thijs Boontjes in De Helling op VRIJDAG 09 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
    © Andrea Roell
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Waterpop 2017
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Thijs Boontjes in De Helling) verplaatst naar donderdag 15 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
09 OKT
THIJS BOONTJES De Helling, 20:00 uur De Helling, Utrecht
2020
Toegang 17,50

EXTRA INFORMATIE

De rockende Amsterdamse charmante zanger Thijs Boontjes komt terug met een nieuwe tour. Thijs werd bekend als pianist en organist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk. Sinds 2015 staat hij zelf in de spotlights met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Thijs maakt lichtvoetige liefdesliedjes met een jaren ’80 gevoel, gemaakt om op te dansen. Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio-en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love. Ook scoorde hij onlangs nog een hit met zijn nummer ‘Deze Nacht’, een Nederlandstalige bewerking van Lionel Richie’s cover ‘All Night Long’.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws