concert: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Doornroosje

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
    © Andrea Roell
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    3voor12 Song Van Het Jaar 2016
    © Jessy Gabriel
ZA.
17 OKT
THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Doornroosje
Tickets Thijs Boontjes Dans- en Showorkest:
za 17 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

De rockende Amsterdamse charmante zanger Thijs Boontjes komt terug naar Nijmegen. Thijs werd bekend als pianist en organist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk. Sinds 2015 staat hij zelf in de spotlights met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Thijs maakt lichtvoetige liefdesliedjes met een jaren ’80 gevoel, gemaakt om op te dansen. Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio-en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love. Ook scoorde hij onlangs nog een hit met zijn nummer ‘Deze Nacht’, een Nederlandstalige bewerking van Lionel Richie’s cover ‘All Night Long’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Krezip - 24/10 - Ziggo Dome Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws