concert: Noordkaap in Ancienne Belgique (AB) op MAANDAG 21 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Noordkaap in Ancienne Belgique (AB)) verplaatst naar vrijdag 30 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
21 SEP
NOORDKAAP Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Noordkaap

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 18 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 21 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

Exact twintig jaar na de afscheidsconcerten van Noordkaap in 2000 én dertig jaar na het wegkapen van de eerste prijs in Humo’s Rock Rally in 1990 is Noordkaap weer samen. En dat in de bezetting waarmee de band hun grootste hits en beste albums maakte. Kortom: met Lars Van Bambost (gitaar), Erik Sterckx (bas), Nico Van Calster (drums), Wim de Wilde (toetsen) en zowaar Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman.

Op het programma: een greep uit het inmiddels klassieke oeuvre van Noordkaap. Wij horen u nu reeds meebrullen met ‘Arme Joe’, ‘Satteliet Suzy’, ‘Wat is kunst’, ‘Ik hou van u’, ‘Druk in Leuven’, ‘Panamarenko’, ‘Een heel klein beetje oorlog’,… En terecht!

Gerelateerde festivals