concert: Trippie Redd in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Trippie Redd in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
31 AUG
TRIPPIE REDD Max, 19:15 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Trippie Redd

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 02 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 31 augustus 2020.

EXTRA INFORMATIE

‘Topanga’, ‘Dark Knight Dummo’, ‘Shake It Up’ en de lijst met hits gaat nog wel even door. We hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Trippie Redd! De rapper brak in 2015 door op 16-jarige leeftijd toen hij zijn eerste mixtapes dropte en tekende bij het label Strange Entertainment. Een jaar later bereikte Trippie’s mixtape ‘A Love Letter to You’ (ALLTY) de top 100 van de Billboard 200! Dit jaar kwam zijn tweede album '!' uit, dropte hij onlangs zijn nieuwe track ‘Love Me More’ én kondigde hij ‘ALLTY4’ aan. Don't sleep on this one!

Foto's van Trippie Redd

Foto Trippie Redd te WOO HAH! 2019 Foto Trippie Redd te WOO HAH! 2019 Foto Trippie Redd te WOO HAH! 2019 Foto Trippie Redd te WOO HAH! 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Trippie Redd

Gerelateerd nieuws