concert: The Kik in Doornroosje

  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • The Kik
    Geuzenpop 2012
DO.
17 SEP
THE KIK Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma The Kik
Voorprogramma The Mieters

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 23 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 17 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik in Doornroosje
Tickets The Kik:
do 17 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

The Kik zit nooit stil en dat blijkt uit de vele live optredens en dan ook nog eens verschillende projecten. Een nieuw album is in de maak en daarom gaan de mannen weer op tour. De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit.

Al die ervaring en emoties die het leven, het theater, concerten en festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk zichzelf naar een hoger niveau getild. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van The Kik, The Mieters

Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te Parkpop 2013 Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws