concert: The Kik in Doornroosje (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • The Kik
    Geuzenpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Kik in Doornroosje) verplaatst naar donderdag 17 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
THE KIK Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma The Kik
Voorprogramma The Mieters

EXTRA INFORMATIE

The Kik zit nooit stil en dat blijkt uit de vele live optredens en dan ook nog eens verschillende projecten. Een nieuw album is in de maak en daarom gaan de mannen weer op tour. De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit.

Al die ervaring en emoties die het leven, het theater, concerten en festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk zichzelf naar een hoger niveau getild. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

Foto's van The Kik, The Mieters

Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws