concert: Joe Buck in De Spot

  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
03 OKT
JOE BUCK 20:00 uur De Spot, Middelburg
2020
Hoofdprogramma Joe Buck
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joe Buck in De Spot
Tickets Joe Buck:
za 03 okt
De Spot, Middelburg
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg begon Joe songs te schrijven en dit bleef niet onopgemerkt. Ilse DeLange raakte enthousiast over de liedjes en bood hem een platencontract aan. Na zijn afstuderen in 2017 vertrok hij naar Nashville, waar hij veel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste online single Black uit en ging hij als supportact met Kacey Musgraves op tour door Europa. Daarnaast speelde Joe de afgelopen jaren onder andere in het voorprogramma van Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joe Buck in De Spot plaatsvindt.

Foto's van Joe Buck

Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Joe Buck

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws