concert: David Benjamin in Melkweg op DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • David Benjamin
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Benjamin in Melkweg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
24 SEP
DAVID BENJAMIN Upstairs, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma David Benjamin

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 29 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 24 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse David Benjamin wist in 2014 diepe indruk te maken tijdens De Beste Singer-Songwriter, waar hij als finalist diepe indruk maakte met zijn persoonlijke songs. Zijn talent werd al snel opgemerkt, want debuutsingle 'Can't Get My Head Around Loving You' werd vervolgens 3FM Talent. Bij het grote publiek is David Benjmain voornamelijk bekend nadat Lost Frequencies in 2017 zijn nummer 'Crazy' gebruikte in een remix en de hit niet meer van de ether af was te slaan. Nu is de Amsterdammer terug met een gloednieuwe song 'Bing Bang' (Only Love), en op 29 april een intieme show in de Upstairs!

Voor fans van: John Mayer, Jack Johnson, Coldplay.

Foto's van David Benjamin

Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van David Benjamin

Gerelateerd nieuws