concert: David Benjamin in Melkweg op WOENSDAG 29 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • David Benjamin
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Benjamin in Melkweg) verplaatst naar donderdag 24 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 APR
DAVID BENJAMIN Upstairs, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma David Benjamin
Toegang € 9,20

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse David Benjamin wist in 2014 diepe indruk te maken tijdens De Beste Singer-Songwriter, waar hij als finalist diepe indruk maakte met zijn persoonlijke songs. Zijn talent werd al snel opgemerkt, want debuutsingle 'Can't Get My Head Around Loving You' werd vervolgens 3FM Talent. Bij het grote publiek is David Benjmain voornamelijk bekend nadat Lost Frequencies in 2017 zijn nummer 'Crazy' gebruikte in een remix en de hit niet meer van de ether af was te slaan. Nu is de Amsterdammer terug met een gloednieuwe song 'Bing Bang' (Only Love), en op 29 april een intieme show in de Upstairs!

Voor fans van: John Mayer, Jack Johnson, Coldplay.

Foto's van David Benjamin

Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto David Benjamin te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van David Benjamin

Gerelateerd nieuws