concert: Pestilence in Q-Factory

DO.
17 SEP
PESTILENCE Grote Zaal, 20:00 uur Q-Factory, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Pestilence

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 22 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 17 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pestilence in Q-Factory
Tickets Pestilence:
do 17 sep
Q-Factory, Amsterdam
€ 20,70

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De genre-tartende en progressieve deathmetalband Pestilence is na ruim 30 jaar nog steeds springlevend. Onder leiding van Patrick Mameli ontwikkelde het geluid van de band zich van energieke trash tot innovatieve deathmetal, die nog steeds wereldwijd gerespecteerd wordt.

Albums als “Consuming Impulse” en "Testimony Of The Ancients” worden als klassiekers in het genre beschouwd en Pestilence wordt vaak in één adem genoemd met acts als Death, Cynic en Atheist, maar ook Obituary and Deicide, met wie de band in de jaren 90 'het roemruchte Roadrunner-label deelde.

Pestilence staat nog steeds als een invloedrijke en onderscheidende pilaar in de deathmetalscene en werkt momenteel aan hun nieuwe album getiteld "Exitivm", hun eerste album dat zal worden utgebracht op Agonia Records.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Q-Factory in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pestilence in Q-Factory plaatsvindt.

Foto's van Pestilence

Foto Pestilence te Alcatraz 2018 Foto Pestilence te Neurotic Deathfest 2010 Foto Pestilence te Alcatraz 2018 Foto Pestilence te Neurotic Deathfest 2010
 
Bekijk alle 4 foto's van Pestilence

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws