concert: Feuerengel in P60 op VRIJDAG 02 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Feuerengel
    Zwarte Cross 2012
    © Nico Reinders
  • Feuerengel
    Zwarte Cross 2012
    © Nico Reinders


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Feuerengel in P60) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
02 OKT
FEUERENGEL 21:00 uur P60, Amstelveen
2020
Hoofdprogramma Feuerengel

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 01 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 02 oktober 2020.

EXTRA INFORMATIE

Al meer dan 20 jaar brengt FEUERENGEL een hulde aan één van ’s werelds meest spraakmakende bands: Rammstein! Dat doen ze zo goed, dat ze al twee keer op uitnodiging van Till Lindemann en kornuiten een Rammstein-show voor Rammstein en vrienden hebben gespeeld. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zorgen voor een avond vol spektakel. Bovendien spelen de zes volbloed muzikanten en Rammstein-fans een superstrakke show. Niet voor niets krijgen ze lovende reacties als ‘Ik hoor geen verschil’ en ‘Niet van het origineel te onderscheiden’. Dit is dé tributeband die een Rammstein liefhebber gezien moet hebben.

Foto's van Feuerengel

Foto Feuerengel te Zwarte Cross 2012 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Zwarte Cross 2012 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Forever Young 2006
 
Bekijk alle 8 foto's van Feuerengel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws