event: Meervaart Producties - Jihad Van De Liefde in ECI Cultuurfabriek (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Meervaart Producties - Jihad Van De Liefde in ECI Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
28 MEI
MEERVAART PRODUCTIES - JIHAD VAN DE LIEFDE 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2020

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 19 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 28 mei 2020.

EXTRA INFORMATIE

De Meervaart, George & Eran Producties en het Amsterdams Andalusisch Orkest brengen het indrukwekkende boek Jihad van Liefde van David Van Reybrouck naar het toneel. Een rauwe, muzikale en inspirerende voorstelling over een gewone man die – getroffen door het noodlot – zichzelf tot een haast bovenmenselijke gedachte dwingt.