concert: Bongeziwe Mabandla in Paradiso op MAANDAG 22 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bongeziwe Mabandla in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
22 JUN
BONGEZIWE MABANDLA Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Bongeziwe Mabandla

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 07 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 22 juni 2020.

EXTRA INFORMATIE

Bongeziwe Mabandla laat traditionele en moderne muzikale invloeden versmelten in vindingrijke afro-folknummers. De zanger en gitarist groeide op aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, maar verhuisde later naar Johannesburg om te werken aan zijn carrière. Ondanks deze verandering bleef hij zingen en schrijven in het Xhosa, zijn moedertaal. In 2017 maakte hij indruk met zijn tweede album Mangaliso (‘Wonder’), waarmee Mabandla een South African Music Award (SAMA) won. Nu is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn nieuwe benadering van Afrikaanse muziek ook wereldwijd gehoord wordt. De release van zijn derde album komt daarom precies op tijd.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws