concert: Maan in Paradiso

  • Fokke Simons
    Maan - 07/03 - Paard
    © Larissa Pronk
  • Fokke Simons
    Maan - 07/03 - Paard
    © Larissa Pronk
WO.
30 SEP
MAAN Grote Zaal, 19:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Maan
Voorprogramma Fokke Simons

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 30 september 2020.

Concert uitverkocht
Maan in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 30 sep
Maan + Fokke Simons
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles (o.a. 'Spijt', 'Ride It' en 'Lief Zoals Je Bent') en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia. Samenwerkingen met Ronnie Flex ('Blijf Bij Mij') en Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey ('Hij Is Van Mij') waren grote successen die wekenlang bovenaan de hitlijsten bleven staan. Afgelopen 5 mei was ze Ambassadeur van de Vrijheid.
Haar eerdere clubtours leverde lovende kritieken op, zoals deze van NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.” En dat komt ze op 27 maart laten zien in de grote zaal van Paradiso.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maan in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Maan, Fokke Simons

Foto Maan te Maan - 21/02 - Podium Victorie Foto Maan te Maan - 09/02 - Patronaat Foto Maan te Appelpop 2019 Foto Maan te Maan - 09/02 - Patronaat Foto Maan te Maan + Paul Sinha - 16/02 - Maassilo Foto Maan te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 93 foto's van Maan
Bekijk alle 6 foto's van Fokke Simons

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws