concert: Maan in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fokke Simons
    Maan - 07/03 - Paard
    © Larissa Pronk
  • Maan
    538 Koningsdag 2016
    © Peter in ´t Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maan in Paradiso) verplaatst naar woensdag 30 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
MAAN Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Maan
Voorprogramma Fokke Simons
Concert uitverkocht
Maan in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles (o.a. 'Spijt', 'Ride It' en 'Lief Zoals Je Bent') en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia. Samenwerkingen met Ronnie Flex ('Blijf Bij Mij') en Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey ('Hij Is Van Mij') waren grote successen die wekenlang bovenaan de hitlijsten bleven staan. Afgelopen 5 mei was ze Ambassadeur van de Vrijheid.
Haar eerdere clubtours leverde lovende kritieken op, zoals deze van NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.” En dat komt ze op 27 maart laten zien in de grote zaal van Paradiso.

Foto's van Maan, Fokke Simons

Foto Maan te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto Maan te 538 Koningsdag 2016 Foto Maan te Appelpop 2019 Foto Maan te Pinkpop 2018 - Zondag Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Maan te Maan - 07/03 - Paard
 
Bekijk alle 93 foto's van Maan
Bekijk alle 6 foto's van Fokke Simons

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws