concert: Maan in Paradiso

VR.
27 MRT
MAAN Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
HOOFDPROGRAMMA Maan
CONCERT UITVERKOCHT
Maan in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 27 mrt
Maan
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles (o.a. 'Spijt', 'Ride It' en 'Lief Zoals Je Bent') en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia. Samenwerkingen met Ronnie Flex ('Blijf Bij Mij') en Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey ('Hij Is Van Mij') waren grote successen die wekenlang bovenaan de hitlijsten bleven staan. Afgelopen 5 mei was ze Ambassadeur van de Vrijheid.
Haar eerdere clubtours leverde lovende kritieken op, zoals deze van NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.” En dat komt ze op 27 maart laten zien in de grote zaal van Paradiso.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Maan

Foto Maan te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Maan te Maan - 09/02 - Patronaat Foto Maan te Xite Awards - 23/11 - Melkweg Foto Maan te Maan + Paul Sinha - 16/02 - Maassilo Foto Maan te Appelpop 2019 Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 73 foto's van Maan

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS