concert: Therapy? in TivoliVredenburg op VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Therapy?
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
  • Therapy?
    Therapy? - 2/4 - Tivoli
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Therapy? in TivoliVredenburg) verplaatst naar woensdag 28 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
11 SEP
THERAPY? Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Therapy?

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 11 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Foto's van Therapy?

Foto Therapy? te Therapy? - 2/4 - Tivoli Foto Therapy? te Sziget Foto Therapy? te Therapy - 03/04 - TivoliVredenburg Foto Therapy? te Therapy - 03/04 - TivoliVredenburg Foto Therapy? te Therapy - 03/04 - TivoliVredenburg Foto Therapy? te Bospop 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 97 foto's van Therapy?

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws