concert: De Dijk in Doornroosje

  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
29 OKT
DE DIJK Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma De Dijk
Toegang 35
Concert uitverkocht
De Dijk in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De Dijk komt weer terug naar Doornroosje! Al meer dan 30 jaar is de formatie een vaste waarde binnen de Nederlandse pop. De band ging in die jaren van hoogtepunt naar hoogtepunt. Gouden en platina platen, hits, documentaires, De Popprijs van Nederland… De lijst is haast te lang om op te noemen. Vorig jaar gaf de band nog twee strak uitverkochte shows in Doornroosje en we kunnen dan ook niet wachten om ze opnieuw te verwelkomen. En of ze nu nieuw materiaal komen presenteren of niet, het is ons altijd een genoegen als ze weer naar onze zaal afreizen. We gaan met bloedend hart weer dansen op de vulkaan!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Dijk in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te Bospop 2005 Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2012
 
Bekijk alle 137 foto's van De Dijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws