concert: Sterf / Red Wire / Hodee / At Short Notice / Strive in Baroeg op DONDERDAG 15 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sterf / Red Wire / Hodee / At Short Notice / Strive in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
15 OKT
STERF / RED WIRE / HODEE / AT SHORT NOTICE / STRIVE 18:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

De cursisten van Rock Central presenteren zich vandaag met hun bands in Baroeg. Rock Central is een samenwerkingsverband tussen SKVR en Baroeg. Het is een muziek coachingsproject dat zich speciaal richt op muzikanten binnen de harde en alternatieve genres.

De volgende bands staan deze avond op het podium:

Sterf (NL black metal)
Rosanne en de Broodroosters (NL all girl stonerrock)
At Short Notice (NL hardrock / metal)
Strive (NL all female rock)
Hodee (NL alternative rock)
Scroll ‘n Lock (NL grunge / alternative rock)

Gerelateerde concerten