concert: Ásgeir - Bury The Moon in De Paterskerk (DomusDela) op ZONDAG 20 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ásgeir
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Ásgeir
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ásgeir - Bury The Moon in De Paterskerk (DomusDela)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 SEP
ÁSGEIR - BURY THE MOON 20:15 uur De Paterskerk (DomusDela), Eindhoven (door: Muziekgebouw Eindhoven )
2020
Hoofdprogramma Ásgeir
Toegang €30

EXTRA INFORMATIE

De uit IJsland afkomstige Ásgeir Trausti Einarsson, oftewel Ásgeir, is niet meer te stuiten sinds zijn debuutalbum In the Silense. Van Eurosonic Noorderslag tot SXXW leert men de warme vocals van Ásgeir steeds beter kennen. In februari bracht hij zijn plaat Bury The Moon uit, een wonderbaarlijke kruisbestuiving waarin indie-folk, R&B en elektronica samenzweren tot weerbarstige en hartverwarmende popsongs.

Foto's van Ásgeir

Foto Ásgeir te Ásgeir - 19/10 - TivoliVredenburg Foto Ásgeir te Ásgeir - 19/10 - TivoliVredenburg Foto Ásgeir te Ásgeir - 20/02 - Paradiso Foto Ásgeir te Ásgeir Trausti - 17/7 - Bitterzoet Foto Ásgeir te Ásgeir - 19/10 - TivoliVredenburg Foto Ásgeir te Ásgeir - 10/08 - Openluchttheater Caprera
 
Bekijk alle 79 foto's van Ásgeir

Gerelateerd nieuws