concert: Tower of Power in TivoliVredenburg op WOENSDAG 11 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tower of Power
    ParkCity Live 2023
    © Johan Latupeirissa
  • Tower of Power
    ParkCity Live 2023
    © Johan Latupeirissa


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tower of Power in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
11 NOV
TOWER OF POWER Grote Zaal, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Tower of Power

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse tienmansformatie Tower of Power is al sinds 1968 de strakst blazende funk- en soulband ter wereld. Dat weten niet alleen de fans, maar ook hun collega’s – zo speelde de blazers van TOP mee op platen van Toto, Aerosmith, Rod Stewart, Santana en Elton John. TOP heeft in de 52 jaar van zijn bestaan zo’n zestig bandleden de revue zien passeren, maar aan het hoofd staan nog steeds oprichters Emilio Castillo en Stephen ‘Doc’ Kupka. Op 20 maart verschijnt hun nieuwe album Step Up, de opvolger van Soulside Of Town (2018). Bereid je voor op een dampende avond Soul With A Capital ‘S’!

Foto's van Tower of Power

Foto Tower of Power te ParkCity Live 2023 Foto Tower of Power te ParkCity Live 2023
 
Bekijk alle 2 foto's van Tower of Power

Gerelateerd nieuws