Tower of Power komt naar De Oosterpoort en TivoliVredenburg

Tower Of Power
Tower of Power komt naar De Oosterpoort en TivoliVredenburg
Door Kalekidan1803 op 10 maart 2020 - 12:49 Tower of Power is een orkestrale funk- en soulband. De band begeleidde in de jaren zeventig eerst andere artiesten voordat ze onder eigen naam bekend werden. Tower of Power brengt 20 maart het nieuwe album "Step Up" uit en gaat daarna op tournee. Op 10 november is de band te zien in De Oosterpoort, Groningen en op 11 november in TivoliVredenburg, Utrecht.

In 1968 brachten Emilio Castillo en Stephen Kupka Tower of Power samen. De band kende in de jaren 70 grote successen, bekende nummers van de band zijn "What Is Hip", "There's Only So Much Oil in the Ground", "Soul Vaccination" en "Soul With a Capital S".

De kaartverkoop voor de optredens van Tower of Power start op 12 maart om 12:00. Een kaartje zal rond de €41,- kosten. Via onderstaande links kun je tickets bestellen.

10-11-2020 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
11-11-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Danny Vera

DANNY VERA GEEFT EEN OPTREDEN IN HET AMSTERDAMSE... Danny Vera geeft op zondag 23 augustus een optreden in het Amsterdamse...

maria mena2

MARIA MENA NAAR DE MAASSILO, PARADISO EN DOORNROOSJE Maria Mena komt in december weer voor drie shows naar Nederland. De Noorse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.