concert: Andy & The Anti-Christ / Bongloard in Stroomhuis op ZATERDAG 30 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Andy & The Anti-Christ / Bongloard in Stroomhuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
30 MEI
ANDY & THE ANTI-CHRIST / BONGLOARD 20:00 uur Stroomhuis, Eindhoven (door: Effenaar )
2020

EXTRA INFORMATIE

Zaterdag 30 mei staat het Klokgebouw in het teken van motoren tijdens de jaarlijkse Matchlight Motorcycle Show. Aansluitend hosten wij in Stroomhuis de afterparty. Niet alleen toegankelijk voor de motorcycle bezoekers (uit tig verschillende landen) maar ook voor de toevallig passerende muziekliefhebber. Met 2 eigenwijze bands uit Nederland:
BONGLOARD
ANDY & THE ANTICHRIST

Gerelateerde festivals