concert: Doomstad #7: Burial Hex / Mai Mai Mai / Laster in EKKO op ZATERDAG 23 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Doomstad #7: Burial Hex / Mai Mai Mai / Laster in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
DOOMSTAD #7: BURIAL HEX / MAI MAI MAI / LASTER 20:00 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Burial Hex Laster Mai Mai Mai
Toegang 14 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

BLACK METAL, DOOM SLUDGE, STONER, DRONE... ZOLANG HET MAAR HARD, INTENS EN HEEL ERG GOED IS.

De Domstad staat al op de kaart als dé muziekstad van Nederland, maar kan zo nu en dan nog wel wat rauwe energie en hellevuur gebruiken. Doomstad is het brandmerk voor muziek van het loodzware en pikdonkere soort. Black metal, doom, sludge, stoner, ang het maar hard, intens, hypnotiserend en heel erg goed is. EKKO en Never Mind The Hype delen hetzelfde enthousiasme voor deze niche en zijn vastberaden het evangelie in Utrecht te verkondigen.

De nieuwe Doomstad brengt duisternis in alle facetten: electro, noise en black metal.

Foto's van Laster, Mai Mai Mai

Foto Laster te Fortarock 2019 Zaterdag
 
Bekijk alle 1 foto's van Laster