concert: Magnapop in EKKO op DINSDAG 24 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Magnapop in EKKO) verplaatst naar dinsdag 23 november 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
24 NOV
MAGNAPOP 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Magnapop
Voorprogramma Harker
Toegang 16,50 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

CULTROCK-VIERTAL UIT DE VS TERUG IN ORIGINELE BEZETTING.

Soms gaat een parel uit de jaren negentig tegen wil en dank verloren. Het uit de Verenigde Staten afkomstige viertal maakt sinds begin jaren negentig rauwe, demo-achtige powerpop-platen, schrijft songs samen met Michael Stipe van R.E.M., krijgt een speciale band met Nederland door een platencontract met PIAS, maar dan mag Magnapop door een rechtenconflict bijna tien jaar haar originele naam niet gebruiken. Het leidt tot verwarring en wisselende bezettingen, maar in 2019 keert het lot om: de originele bandleden keren met de rechten op hun naam terug met het op volle toeren rammelende The Circle Is Round. En nu zijn ze terug in in Nederland, in originele bezetting.

Gerelateerd nieuws