Winnen: 2x2 kaarten voor Magnapop en Roald van Oosten in EKKO

Magnapop news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor Magnapop en Roald van Oosten in EKKO
Door sjoertb op 19 januari 2017 - 16:17 De Amerikaanse band Magnapop kan zich prima meten met bands als The Breeders, The Pixies, The Posies en Nada Surf. Onder andere EELS en R.E.M. coverden nummers van hen in de jaren '90. Sinds dit jaar is de band weer terug in de originele bezetting.

Op 12 februari speelt Magnapop weer in Utrecht. Ditmaal in het poppodium EKKO. Roald van Oosten is erbij om het voorprogramma te verzorgen.

Wil je graag naar de show? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welke show je wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van de show. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Magnapop'.

De actie loopt tot en met 25 januari.festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. U2, MARTIN...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

Ahoy Rotterdam

RACOON EN MATT SIMONS OOK BIJ VRIENDEN VAN AMSTEL... Vrienden van Amstel Live! vindt vanavond plaats in Ahoy en daarna in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.