concert: Rowwen Heze in Spant! op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rowwen Heze
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • Rowwen Heze
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rowwen Heze in Spant!) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
ROWWEN HEZE Podium Één, 19:45 uur Spant!, Bussum
2020
Hoofdprogramma Rowwen Heze

EXTRA INFORMATIE

Laat je opnieuw verrassen door deze Limburgse band. Niet voor niets staan zij als al bijna 35 jaar met veel succes op het podium.

Schrijven, arrangeren en live spelen, drie dingen die nodig zijn om ’n lied te laten leven. Rowwen Hèze neemt je mee op een vlucht door het repertoire; van toen, van nu, van rustig en row. Over het ontstaan van ’n melodie en waar de inspiratie voor ’n tekst vandaan komt; ’n gemiste trein, ’n regenboog en dan op een goede dag is het lied geboren. Het wordt aangekleed door de muzikanten en komt pas echt tot leven tijdens ‘n optreden. De karavaan trekt door het land vol met liedjes die niet nieuw willen klinken en daarom nooit oud zullen zijn.

Foto's van Rowwen Heze

Foto Rowwen Heze te Bospop 2013 Foto Rowwen Heze te Paaspop Schijndel 2012 Foto Rowwen Heze te Pop on Top 2016 Foto Rowwen Heze te Bospop 2013 Foto Rowwen Heze te Appelpop 2019 Foto Rowwen Heze te Zwarte Cross 2014 - Dag 1
 
Bekijk alle 77 foto's van Rowwen Heze

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws