concert: Wishbone Ash in Parkvilla (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wishbone Ash
    Wishbone Ash - 01/02 - Boerderij
    © Ans van Heck
  • Wishbone Ash
    Wishbone Ash - 01/02 - Boerderij
    © Ans van Heck


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wishbone Ash in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 MEI
WISHBONE ASH 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2020
Hoofdprogramma Wishbone Ash
Toegang De kaarten kosten bij online reservering € 25,00; aan de kassa € 27,50 (exclusief consumptie).

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 8 mei 2020 verwelkomt Serious Music Alphen opnieuw (voor de vierde keer) de legendarische Engelse rockband Wishbone Ash. Na drie eerdere succesvolle concerten komt de band nu langs om het nieuwe album ‘Coat of Arms’, dat op 28 februari 2020 uitkomt, te promoten.
Gegarandeerde kwaliteit
Wishbone Ash staat nog altijd garant voor kwalitatief hoogstaande en zeer gevarieerde concerten, waarbij nummers worden gespeeld van hun recentere albums (‘Blue Horizon’, ‘Clan Destiny’ en ook ‘Bonafide’), maar ook volop wordt teruggegrepen naar het beroemde oudere werk (zoals klassiekers als ‘The King Will Come’ en ‘Warrior’).

Een must voor jong en oud
Ook op het nieuwe album zal Wishbone Ash zijn kenmerkende stijl niet verloochenen. Een ‘must see’ voor de oude fans, maar ook een mooie kans voor een heel nieuw publiek om deze gave band te ontdekken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Wishbone Ash

Foto Wishbone Ash te Wishbone Ash - 01/02 - Boerderij Foto Wishbone Ash te Wishbone Ash - 01/02 - Boerderij Foto Wishbone Ash te Pinkpop Classic 2007 Foto Wishbone Ash te Wishbone Ash - 01/02 - Boerderij Foto Wishbone Ash te Wishbone Ash - 01/02 - Boerderij Foto Wishbone Ash te Pinkpop Classic 2007
 
Bekijk alle 13 foto's van Wishbone Ash

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws