In the picture: o.a. Dropkick Murphys, Steel Panther, Wishbone Ash, Stereophonics en Broederliefde

Steel Panther - TivoliVredenburg news_groot
In the picture: o.a. Dropkick Murphys, Steel Panther, Wishbone Ash, Stereophonics en...
Door Cartman91 op 05 februari 2020 - 12:44 Het duurt nog even totdat het festivalgeweld echt losbarst, dus deze week geen festivals om over te schrijven. Wel zijn onze fotografen langs diverse concerten gegaan om foto's te maken bij onder meer Dropkick Murphys, Steel Panther, Wishbone Ash, Stereophonics, Broederliefde en Ares.


Dropkick Murphys (Ziggo Dome)

Dropkick Murphys (foto: Bernard Bodt)


In 2018 stond deze Amerikaanse band al twee keer in AFAS Live en vorig jaar nog op festivals als Paaspop en Pinkpop. Afgelopen week mocht Dropkick Murphys, dat Irish folk-punkrock speelt, aantreden in de Ziggo Dome. In het voorprogramma speelde o.a. Frank Turner & The Sleeping Souls. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van het concert.


Steel Panther (TivoliVredenburg)

Steel Panther (foto: Tim van Veen)


Hoewel Steel Panther sterk doet denken aan de glammetal uit de jaren '80, bestaat de Amerikaanse band pas sinds 2000. Op 2 februari stond de band in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg. Voor het volledige verslag van het optreden van Steel Panther neem je hier een kijkje.


Wishbone Ash (Boerderij)

Wishbone Ash (foto: Ans van Heck)


Wishbone Ash werd in 1969 opgericht is vooral bekend van de dubbeluitgevoerde gitaarsolo's. 51 jaar later, afgelopen 1 februari om precies te zijn stond de Britse band in Boerderij te Zoetermeer. Bekijk ook het complete verslag de show van Wishbone Ash in Boerderij.


Stereophonics (AFAS Live)

Stereophonics (foto: Irwan Notosoetarso)


De Welshe band Stereophonics heeft onlangs een nieuw album uitgebracht, goede reden om een tour te doen. Op 1 februari stond de band in AFAS Live te Amsterdam. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in AFAS Live van Stereophonics.


Broederliefde (Ahoy)

Broederliefde (foto: Charles Batenburg)


Twee jaar geleden stond de Rotterdamse rapformatie Broederliefde al in een uitverkocht Ahoy. Dit jaar hopen zij het dunnetjes over te doen. Op 1 februari stonden ze wederom in de Rotterdamse zaal. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Ahoy.


Ares (Melkweg)

Ares (foto: Britt Crooswijk)


De Nederlandse rapper Ares werd bekend dankzij het BNN programma The Next MC. Dit leverde hem een platencontract op bij label TopNotch. De eerste twee dagen van februari dit jaar mocht hij optredens in de Melkweg geven. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van het optreden van Ares in de Melkweg.


Verder waren onze fotografen aanwezig bij shows van The Menzingers in de Melkweg, Tate Mcrae in Paradiso, Floor Jansen in 013, Aitch in Paradiso Noord en Freya Ridings in de Melkweg.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg news

OFFICIËLE TRIBUTE-BAND QUEEN EXTRAVAGANZA NAAR...De officiële Queen tribute band Queen Extravaganza is 4 maart 2021 te zien...

Limp Bizkit

OPNIEUW 013 VOOR LIMP BIZKIT Limp Bizkit zal op 9 augustus het podium van 013 betreden. De afgelopen twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.