concert: The Rumjacks in Baroeg op WOENSDAG 10 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Rumjacks in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 JUN
THE RUMJACKS 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma The Rumjacks
Toegang € 15,00

EXTRA INFORMATIE

The Rumjacks zijn met afstand de beste folkpunkband uit Australië. Sinds de oprichting in 2008 zijn ze de wereld over geweest en inmiddels hebben ze vijf albums in de bagage, waarvan debuut ‘Gangs Of New Holland’ in onze
contreien gelijk in de smaak viel. De meest recente plaat ‘Live In Athens’ staat bomvol hits als ‘Fistful Of Roses’ en ‘I’ll Tell Me Ma!’, en dan ontbreken zelfs nog millionstreamers als ‘The Pot & Kettle’ of ‘The Foreman O’Rourke’. Ook bizar: de clip van ‘An Irish Pub Song’ heeft al meer dan 60 miljoen views. Daar mag op gedronken worden. In 2016 kregen ze op Lowlands de hele tent plat, wat in Baroeg minstens net zo hard zal gebeuren. Get rummed up and jacked up, all you rumdums.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws