event: Disko Disko in Merleyn op ZONDAG 17 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Disko Disko in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 MEI
DISKO DISKO 23:45 uur Merleyn, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Coco Natsu RalphCunt

EXTRA INFORMATIE

DISKO DISKO PARTIZANI! Voor deze editie van Disko Disko zoekt het Utrechtse collectief hun roots op in het prachtige oosten, na hun edities in Utrecht kon een feestje op hun thuisbasis in de keizerstad natuurlijk niet lang uitblijven!
Disko Disko weet al ruim een jaar lang verschillende dansvloeren onveilig te maken met hun opzwepende Balkan Folk, Beats en Disko. Op 16 mei brengen ze alle partizanen van Nijmegen bij elkaar om Merleyn even goed af te stoffen. Geïnspireerd op de klanken van Shantel dansen we all night long door op de lekkerste Balkan beats en Balkan Disko platen geselecteerd door een aantal welbekende Nijmeegse gezichten. Om 23:00 gaan de deuren open en we gaan door tot we niet meer op onze benen kunnen staan.