concert: Helms Alee in Merleyn op ZATERDAG 27 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Helms Alee in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
27 JUN
HELMS ALEE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Helms Alee

EXTRA INFORMATIE

Helms Alee is een van de vele uitzonderlijke bands die afkomstig zijn uit Seattle. Een stad met een zeer rijke muzikale traditie. Het trio is dan ook één van de parels van het Sargent House label dat hun albums uitbrengt. Onlangs heeft de band met ‘Noctiluca’ hun vijfde langspeler uitgebracht. De tien nummers zijn stuk voor stuk allemaal raak. De mix van krachtige, heavy sludge en organisch klinkende noise met killer riffs en schitterende melodieën zijn kenmerkend voor hun sound. De band verslapt geen moment en dat is live al niet anders. Liefhebbers van Baroness, Red Fang, Thou, Big Business en Cave In kunnen welhaast blind een ticket aanschaffen.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden