concert: Woodkid in TivoliVredenburg

VR.
30 OKT
WOODKID Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Woodkid
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Woodkid in TivoliVredenburg
Tickets Woodkid:
vr 30 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 25,85

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Er is alweer bijna zes jaar verstreken na zijn laatste optreden in Nederland, maar bij veel fans staan de magische shows van Woodkid nog vers in het geheugen. Als geen ander heeft Woodkid onder andere Into The Great Wide Open en Paradiso in weten te pakken met zijn bombastische en meeslepende composities. Na al die jaren is er eindelijk weer nieuwe muziek op komst en staat Woodkid klaar om de Europese podia te veroveren met zijn nieuwe werk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Woodkid in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Woodkid

Foto Woodkid te Woodkid - 28/11 - Paradiso Foto Woodkid te Woodkid - 28/11 - Paradiso Foto Woodkid te Woodkid - 28/11 - Paradiso Foto Woodkid te Woodkid - 28/11 - Paradiso Foto Woodkid te MS Dockville Festival 2013 Foto Woodkid te Woodkid - 28/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 10 foto's van Woodkid

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan