AFAS Live voor multi-talent Woodkid

Woodkid
AFAS Live voor multi-talent Woodkid
Door Cartman91 op 12 juni 2020 - 13:12 Het Franse multi-talent Yoann Lemoine, beter bekend als Woodkid is een zanger, multi-instumentalist, grafisch ontwerper én regisseur. Hij regisseerde onder meer videoclips van artiesten als Taylor Swift, Pharrell Williams, Katy Perry en Lana Del Rey.

Als muzikant is hij al zes jaar niet meer in Nederland geweest, maar hij heeft wel optredens gegeven op festival Into The Great Wide Open en in Paradiso te Amsterdam. Voor de fans is er nu goed nieuws te melden, Woodkid komt met een nieuw album op de proppen en komt met zijn tour ook richting Nederland.

De Nederlandse show vindt plaats op 20 januari in AFAS Live. Eerder zal hij ook te zien zijn in een uitverkocht TivoliVredenburg op 30 oktober.

Tickets voor het optreden in AFAS Live gaan vanaf 16 juni om 10 uur in de voorverkroop. Een kaartje kost je dan 39,25 euro.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



simply red2

SIMPLY RED STELT HERFSTTOURNEE MET SHOWS IN ZIGGO...Fans van Simply Red zullen wat extra geduld moeten hebben. De onzekerheid die...

Thomas Azier

THOMAS AZIER OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË MET... Thomas gaat in februari op tour ter promotie van zijn nieuwe album ‘Love,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.