concert: Jazz Club XL: Tribute to Charlie Parker met James Carter & JOC in Concertgebouw op VRIJDAG 17 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Club XL: Tribute to Charlie Parker met James Carter & JOC in Concertgebouw) verplaatst naar vrijdag 16 juli 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 JUL
JAZZ CLUB XL: TRIBUTE TO CHARLIE PARKER MET JAMES CARTER & JOC Grote Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Jazz Club XL: JOC in Tribute to Charlie Parker
‘Eerst leer je je instrument beheersen. Dan de muziek. Vervolgens vergeet je alles wat je geleerd hebt, en speel je.’ De filosofie van de legendarische Charlie Parker, saxofonist, componist en bandleider. De vader van de bebop, bijnaam 'Bird', is nog altijd een enorme inspiratiebron voor jazzmusici. Vanavond eert het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in Jazz Club XL deze virtuoze vernieuwer.

James Carter, Benjamin Herman en Tineke Postma
Saxofonisten James Carter, Benjamin Herman en Tineke Postma vinden alle drie een groot voorbeeld in Charlie Parker. In zijn werk viel duizelingwekkende techniek altijd samen met diepe emotie. Vandaag soleren drie van de grootste saxofonisten van nu in bekende en onbekende nummers van Bird. Ze doen zijn fenomenale improvisaties herleven. Waan u in Birdland.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws