concert: Liv Kristine / Valkyre in Corneel op ZATERDAG 02 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Liv Kristine / Valkyre in Corneel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
02 MEI
LIV KRISTINE / VALKYRE 20:00 uur Corneel, Lelystad
2020
Hoofdprogramma Liv Kristine Valkyre

EXTRA INFORMATIE

Liv Kristine heeft een prachtige carrière en legt als frontvrouw van Theatre Of Tragedy in het begin van de jaren 90 een fundament voor een heel genre dat sindsdien alleen maar groter en populairder is geworden. Ze kan namelijk gezien worden als één van de absolute pioniers van gothic metal. Of het nu gaat om Within Temptation, Nightwish, Delain of Epica – allemaal zijn ze schatplichtig aan het pionierswerk van Liv Kristine die op vocaal gebied nadrukkelijk haar stempel drukt op de composities van Theatre Of Tragedy.

Foto's van Liv Kristine, Valkyre

Foto Liv Kristine te M'era Luna 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Liv Kristine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws