concert: The Psychedelic Furs in Q-Factory (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Psychedelic Furs in Q-Factory) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
16 MEI
THE PSYCHEDELIC FURS Grote Zaal, 20:00 uur Q-Factory, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Psychedelic Furs

EXTRA INFORMATIE

De Engelse postpunk band The Psychedelic Furs komt naar Amsterdam. Op zaterdag 16 mei brengen ze hun hits ten gehore in Q-Factory.
The Psychedelic Furs werd opgericht in de jaren 70 en gooide hogen ogen met nummers als Love My Way’, ‘Pretty In Pink’, ‘Heaven’, ‘The Ghost In You’ en ‘Heartbreak Beat’. Na een aantal individuele projecten zijn The Psychedelic Furs terug van weggeweest. Op 1 mei komt het eerste studioalbum van de band sinds 1991 uit, genaamd ‘Made Of Rain’, waarvan in januari al de single ‘Don’t Believe’ verscheen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!