concert: Steffen Morrison in Fifth|NRE (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Steffen Morrison
    Luxor Love - 10 jaar Luxor Live
    © Bernard Bodt
  • Steffen Morrison
    North Sea Jazz 2019 - vrijdag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Steffen Morrison in Fifth|NRE) verplaatst naar donderdag 21 januari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
11 JUN
STEFFEN MORRISON 20:00 uur Fifth|NRE, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Steffen Morrison

EXTRA INFORMATIE

Vrijdag 19 juni keert Steffen Morrison met een nieuw album op zak terug naar MEZZ! Dit keer zal hij de Jupiler Zaal verwonderen met zijn heerlijke sound. Je kent de goedlachse soulzanger natuurlijk van zijn EP ‘Just Another Man’ en de plaat ‘Movin’ On’. Met zijn vrolijke klanken, positieve vibes, passie voor muziek en charismatische lach brengt hij iedereen aan het dansen! De kaarten gaan direct in de verkoop.

Foto's van Steffen Morrison

Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te Luxor Love - 10 jaar Luxor Live Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Steffen Morrison

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws