concert: Jaguar Jaguar in Rotown op DONDERDAG 27 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jaguar Jaguar
    Balthazar - 14/02 - Maassilo
    © Anja de Bruijn
  • Jaguar Jaguar
    Balthazar - 14/02 - Maassilo
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jaguar Jaguar in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
27 MEI
JAGUAR JAGUAR 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Jaguar Jaguar
Voorprogramma Ratmosphere

EXTRA INFORMATIE

Jaguar Jaguar verkocht de V11 onlangs binnen mum van tijd uit. Vandaar dat deze razendsnel opkomende Belgische band nog een show in het najaar erachteraan plakt, ditmaal in Rotown!Het vijftal bestaat uit routiniers uit de Vlaamse popscene, bekende gezichten uit onder andere Tamino, Soldier’s Heart en Lohaus. Veel tijd in het repetitiehok hoefde de band dus niet te besteden voordat het balletje ging rollen. In slechts twee jaar tijd heeft de band shows met Balthazar en Unknown Mortal Orchestra gespeeld plus een plek op het Portugese NOS Live uar Jaguar band schrijft stijlvolle, groovende indiepop in het verlengde van Phoenix, Tame Impala, MGMT en bijna-naamgenoot Jagwar Ma. Voor het komende album Madelyn komt die dansbare kant nog sterker naar voren. De bandleden zijn overigens van alle markten thuis: ze ondersteunen hun muziek met prachtige kleurrijke videoclips en kortfilms die niet zouden misstaan als montage in een Wes Anderson-film.

Foto's van Jaguar Jaguar, Ratmosphere

Foto Jaguar Jaguar te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Jaguar Jaguar te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Jaguar Jaguar te Balthazar - 14/02 - Maassilo
 
Bekijk alle 3 foto's van Jaguar Jaguar

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws