concert: Jaguar Jaguar in Rotown op DONDERDAG 27 MEI 2021

DO.
27 MEI
JAGUAR JAGUAR 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Jaguar Jaguar
Voorprogramma Ratmosphere
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jaguar Jaguar in Rotown
Tickets Jaguar Jaguar:
do 27 mei
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Jaguar Jaguar verkocht de V11 onlangs binnen mum van tijd uit. Vandaar dat deze razendsnel opkomende Belgische band nog een show in het najaar erachteraan plakt, ditmaal in Rotown!Het vijftal bestaat uit routiniers uit de Vlaamse popscene, bekende gezichten uit onder andere Tamino, Soldier’s Heart en Lohaus. Veel tijd in het repetitiehok hoefde de band dus niet te besteden voordat het balletje ging rollen. In slechts twee jaar tijd heeft de band shows met Balthazar en Unknown Mortal Orchestra gespeeld plus een plek op het Portugese NOS Live uar Jaguar band schrijft stijlvolle, groovende indiepop in het verlengde van Phoenix, Tame Impala, MGMT en bijna-naamgenoot Jagwar Ma. Voor het komende album Madelyn komt die dansbare kant nog sterker naar voren. De bandleden zijn overigens van alle markten thuis: ze ondersteunen hun muziek met prachtige kleurrijke videoclips en kortfilms die niet zouden misstaan als montage in een Wes Anderson-film.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jaguar Jaguar in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Jaguar Jaguar, Ratmosphere

Foto Jaguar Jaguar te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Jaguar Jaguar te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Jaguar Jaguar te Balthazar - 14/02 - Maassilo
 
Bekijk alle 3 foto's van Jaguar Jaguar

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws