concert: Yung Lean in Paradiso op WOENSDAG 01 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Yung Lean
    PITCH 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yung Lean in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
01 APR
YUNG LEAN Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Yung Lean
Concert uitverkocht
Yung Lean in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 01 apr
Yung Lean
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Yung Lean's nieuwe single 'Boylife In EU' weerspiegelt in zekere zin de ontwikkeling die hij sinds zijn doorbraak in 2013 heeft doorgemaakt; eentje vol triomfen en tragedies die horen bij het onevenwichtige leven van een jonge superster. Met zijn nummers 'Ginseng Strip 2002' en 'Kyoto' werd de Zweedse rapper/producer in één klap bekend, waarna een nieuwe generatie hiphop liefhebbers met zijn muziek opgroeide. In de jaren erna ontpopte hij zich - ook vanwege zijn bizarre kunstprojecten en alter ego's - tot een iconische act binnen de underground hiphop scene. Op woensdag 1 april treedt hij met zijn nieuwe, audiovisuele show op in de kleine zaal van Paradiso.

Foto's van Yung Lean

Foto Yung Lean te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Yung Lean te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Yung Lean te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Yung Lean te PITCH 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Yung Lean

Gerelateerd nieuws