concert: Kim Gordon in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 24 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kim Gordon in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 MEI
KIM GORDON Ballroom, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Kim Gordon
Toegang 28 euro
Doors: 29 euro

EXTRA INFORMATIE

Kim Gordon (1953) ''The Godmother of Grunge'' brak in de jaren tachtig door als medeoprichter, bassist en zangeres van de legendarische New Yorkse experimentele noiserockband Sonic Youth. De band wordt tot op heden geroemd als de grondlegger van de muziekgenres grunge en alternative rock en daarmee het geluid van onder andere Pearl Jam en Nirvana.

Na het uiteenvallen van Sonic Youth in 2011 en diverse succesvolle zij-projecten zoals de bands ’’Harry Crews’’, ’’Free Kitten’’ en ’’Body/Head’’ en een carrière in de beeldende kunst en de mode, bracht ze eind 2019 haar langverwachte soloalbum ’’No Home Record’’ uit.

No Home Record
''No Home Record'' is Gordon's eerste solowerk ooit. Op het album mixt ze genres als experimentele rock en noise met een hedendaags en toegankelijker popgeluid. Het album werd enthousiast ontvangen door critici en door Pitchfork beoordeeld met een 8,4.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws