concert: Carel Kraayenhof En Juan Pablo Dobal: Tiempo Loco in Concertgebouw op DONDERDAG 27 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Carel Kraayenhof En Juan Pablo Dobal: Tiempo Loco in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
27 AUG
CAREL KRAAYENHOF EN JUAN PABLO DOBAL: TIEMPO LOCO Kleine Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Leef in het moment! Dat is de boodschap van bandoneonist Carel Kraayenhof en pianist Juan Pablo Dobal. Op hun album Tiempo Loco verkennen ze het almaar doorrazende leven. En de momenten die eeuwig (mogen) duren. ‘Laat je door de muziek ontspannen meevoeren door ruimte en tijd,’ zeggen Kraayenhof en Dobal. ‘Ervaar de vrijheid van een vogel die zorgeloos door de lucht vliegt, soms hoog boven de bergen, dan weer laag scherend door de valleien, over de uitgestrekte pampas tot de verre oceaan.’

Tiempo Loco
Edisonwinnaar Kraayenhof bundelt in Tiempo Loco de krachten met pianist Juan Pablo Dobal. Ze spelen bijzondere Argentijnse stukken van Piazzolla, Falú en Rossi. Tango’s, walsen, chacarera’s en milonga’s. Er zijn heel veel eigen werken, die spelen met de tijd. En er is humor, hét handelsmerk van de mannen. ‘Leg je horloge in de la en vergeet de tijd.’

Gerelateerd nieuws